Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Elkedel Test

Elkedel Test

Elkedel test: Disse kedler faktisk plukkes

I denne kedel teste vores team oprindeligt havde top områder fra den store THINK test, på det tidspunkt vores eksperter har afdækket markedet for kedler sammen med unikke koncentrere sig om de kedler, der har særlige komponenter med fokus på kaffe markedet. Dette betyder bestemt ikke tyder på, at kedlerne er simpelthen godt for kaffe. Det er faktisk alle-kedler.

Fra absolut ingen til 100

En vital del af Tænks test går på, hvor hurtigt en liter vand i kog. Power, hastighed og også breder sig i evnen rent faktisk er blevet faktisk måles. Det har ligeledes været vigtigt i den samlede analyse, hvis tilberedning af mad driver efter max opvarmning fået til.

At lindre?

Hvor let er det at gøre brug af kedlen i hverdagen? Er denne hurtig og nem at rengøre? Fantastisk at hælde fra? Man kan simpelthen finde mængden af ​​vand er bosat i? Den slags vores eksperter har faktisk betragtes i denne kedel test.

Overvågning?

Det er nødvendigt, at vandet kedlen faktisk er bygget korrekt, som det almindeligvis er et objekt, der skal gøres brug af igen og igen. Derfor dækker denne type check fra overfladearealet temp og også magt soliditet.

Filter?

Er faktisk filteret til aflejring effektivt og også er hurtig og nem at slippe af med og vask?

Høj kvalitet?

Præcis hvordan er faktisk bygningen top kvalitet fra selve produktet? Hvis komponenten er stål eller endda fungerer endnu mere som billig plastik? Resting knapper korrekt? Er faktisk kanden robust, eller det ser ud som, at dette besvær kan knække?

Arbejder belægningsfri filter som betød?

Skalaen filter er vurderet for, om der kan elimineres for rengøring og følgende er faktisk hurtigt og nemt at velholdte og sat i korrekt.

Samlet analyse?

Testen resultatat tager sikkerhedsvagt ægte madlavning til halvdelen af ​​de point. På det tidspunkt klæber at gøre brug af konceptet sammen med en femtedel af de punkter score. Beskyttelse og lyd beløb vil have hver 10 pct, men filtreringssystem evne samt indtryk af at udvikle kvaliteten besidder kun besad en svag effekt sammen med hver 5 pct.

Antag har oprettet denne kedel test i samarbejde sammen med en masse forskellige andre verdensplan køber institutioner.

Sejrherren kan nemt endnu mere

En kedel er blandt de letteste værktøjer i dit køkken. En af de mest vitale opgave for en kedel til at koge vand hurtigt, så du kan hurtigt få en kop fra kaffe, te eller endda cacao. Eller måske endda vil du spare tid, når du skal koge vand til pasta eller endda kartofler? Uanset hvad din funktion er, det er dog at koge vand.

Af denne grund er de fleste kombikedler ingen anden funktionalitet i forhold til blot dette. Kedlen kommer fra Bosch er faktisk noget anderledes end de andre stilarter. Dette giver desuden koge vand til bestemte temperaturer niveauer, herunder 70, 80, 90 og naturligt 100 grader. Kaffe er funktionen kunne bestemt ikke være faktisk så tydeligt som den største brygning temp er mellem 92 og også 96 grader. Således er denne hjælper med at gøre de fleste af mening at koge vandet og derefter vente eller måske endda inkorporere lidt koldt vand. Når det er sagt, øko-venlige te du udfører, det er faktisk en fordel at varme til 80 grader nøjagtigt.

En retro kedel i sofistikeret koncept er faktisk dyrt

Inden denne kedel eksamener, det er faktisk krystalklart, at især splitter op de unikke kombikedler er faktisk skabt. En meget enkel og også tidløs kedel kan almindeligvis faktisk købes for et par hundrede dollars, men vil du gerne en retro kedel i en behagelig design, du nødt til at kompensere en lille smule af tilsat. Heldigvis elkedel et stykke udstyr, der er faktisk nok til at holde i mange år, såvel som derfor, der ligner en god ide at købe den model, du vælger at få status i dit køkken.

El-varme: Pas på temperaturniveau

Forbrugerrådet Tænk advarer om, at flere kedler tendens til at komme til at være for meget varme. Konkret kedler, udformet som alderen kedler komfur positioner en potentiel risiko.

Heldigvis ingen af ​​elektriske kedler i testen, som har en skadelig håndtag. Temperaturen er i mellem 24 og halvtreds grader på dem alle. Retro elektriske kombikedler er derudover bestemt ikke også brændende anført nedenfor.